Dedicated Hosting

Home » Dienst » Dedicated Hosting

B-brave IT is specialist op het gebied van ICT en onze specialisten kunnen u dan adviseren over de juiste wegen om dedicated hosting in te zetten voor uw bedrijf. Wilt u graag een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wat kan B-brave IT u naast dedicated hosting bieden?

B-Brave IT heeft meer te bieden op het gebied van ICT, denk aan onder andere:

  • VPS
  • webhosting
  • documentbeheer
  • netwerkbeheer

Dedicated server

Dedicated hosting houdt in dat u een eigen server huurt, inclusief het plaatsen in een datacentrum of een serverruimte. U bent dan vrij om deze server geheel in te richten zoals u dat wilt. Vaak wordt dedicated hosting ingezet bij grotere partijen met websites die vrij zwaar zijn. Dedicated hosting is in verband met de mogelijkheden die deze biedt dan ook niet de goedkoopste optie, het is ook mogelijk om te kiezen voor managed dedicated server. Hierbij zijn onderhoud, beheer en support inbegrepen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze ICT specialisten stemmen het maatwerk van de hosting af op uw wensen en doelen met uw bedrijf. Wij zetten infrastructuur voor u op die past bij uw bedrijf. Dit kan inclusief beheer en support. Wanneer kiest u voor dedicated hosting? Waarom zou u kiezen voor dedicated hosting? Denk aan de volgende redenen:

  • U heeft een enorme capaciteit
  • U bent geheel vrij om de server naar eigen wens in te richten
  • U bent volledig onafhankelijk van andere gebruikers

Aan de hand van uw wensen en doelen geven we een passend advies.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend gesprek met ons op of vul ons contactformulier in voor meer informatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.